Nieuw protocol

Nieuwe werkwijze voor gelnagels vanaf 18 mei 2020!

Gratis

Neem deze regels door voor je naar je afspraak komt!

We zijn heel blij dat we vanaf 18 mei terug open mogen! Voor ieders veiligheid gaan we onze behandelingen wel iets anders moeten uitvoeren dan voor de lockdown. Hier volgen enkele richtlijnen en regels voor een afspraak gelnagels, eerst in het salon, daarna voor de service aan huis.  

 

In het salon

Indien je ziek bent (hoesten, niezen, koorts, keelpijn, ...), annuleer je je afspraak. Neem geen risico. Bel op tijd af, zodat iemand anders je plaats kan innemen.

Kom alleen! Ook je kinderen meebrengen, is verboden.

Kom maximum 5 min. te vroeg en zeker niet te laat naar je afspraak! Als je toch te vroeg bent, blijf in de auto even wachten tot 5 min. voor je afspraak.

Draag altijd een mondmasker. Gebruik deze op de juiste manier en vervang/was ze op tijd. Indien je er zelf geen hebt, kan je er eentje kopen in het salon.

Klop op de deur en wacht tot er wordt open gedaan. Raak de klink niet aan. Als het regent, mag je in de auto blijven wachten tot de deur open gaat (5 min. voor het uur van je afspraak).

Kom binnen, houd afstand en loop meteen naar de kapstok zonder iets aan te raken, hang je jas aan de kapstok (als je er één aan hebt) en ontsmet je handen grondig.

Ga zitten. Voorlopig bieden we geen drank/versnaperingen meer aan owv hygiënische redenen.

 

Tijdens de behandeling:

 • raak je gezicht en mondmasker niet aan
 • hoest of nies (kan altijd gebeuren) in je ellebogen
 • het gebruik van je gsm is verboden tijdens de behandeling (als je een foto van nagels wilt laten zien, kan je deze op voorhand doorsturen)
 • raak zo weinig mogelijk materiaal/meubilair aan

 

Na de behandeling:

 • betaal bij voorkeur met Payconiq of instant overschrijving
 • houd afstand bij het afrekenen en het inplannen van een nieuwe afspraak
 • doe je jas terug aan en loop rechtstreeks naar buiten zonder iets aan te raken
 • de deur wordt voor je open gedaan, zodat je de klink niet hoeft aan te raken
 • bedankt en tot de volgende keer!

 

We hebben een aantal voorzorgsmaatregelen genomen om het zo veilig mogelijk te houden voor beide partijen: het dragen van handschoenen, schort en mondmasker tijdens de behandeling, een plexischerm op de behandeltafel, na elke klant worden gebruikt materiaal, meubilair en alle oppervlakten ontsmet, voor en na de behandeling wordt social distancing gerespecteerd, er is een nieuwe stofafzuiging aangekocht, de ruimte wordt zo veel mogelijk verlucht, er is meer tijd per klant ingecalculeerd zodat er geen overlapping plaats vindt, er is continu handgel/spray beschikbaar om de handen te ontsmetten indien nodig, en er worden wegwerpbare handdoeken gebruikt. Gelieve deze nieuwe regels te respecteren, zodat we allemaal veilig en gezond blijven! Dankjewel!

 

Aan huis

Indien jij of 1 van je huisgenoten ziek is (hoesten, niezen, koorts, keelpijn, ...), annuleer je je afspraak. Neem geen risico. Bel op tijd af, zodat iemand anders je plaats kan innemen.

Alleen een 1 op 1 behandeling is mogelijk. Er mogen dus geen andere personen aanwezig zijn in de ruimte.

Het uur van aankomst kan verschillen van het uur van afspraak, door de verplaatsing (drukte in het verkeer), duur van het werk bij de vorige klant, en extra tijd die nodig is om het materiaal te ontsmetten en alle voorzorgen te nemen. Zorg er dus voor dat je zeker een half uur voor je afspraak thuis bent.

Draag altijd een mondmasker. Gebruik deze op de juiste manier en vervang/was ze op tijd. Indien je er zelf geen hebt, kan je er eentje kopen bij mij.

Raak geen materiaal aan indien dit niet nodig is, je hoeft me dus niet te helpen dragen. Ik loop rechtstreeks naar de ruimte zonder iets aan te raken.

Het aanbieden van drank is voorlopig verboden.

 

Tijdens de behandeling:

 • raak je gezicht en mondmasker niet aan
 • hoest of nies (kan altijd gebeuren) in je ellebogen
 • het gebruik van je gsm is verboden tijdens de behandeling (als je een foto van nagels wilt laten zien, kan je deze op voorhand doorsturen)
 • raak zo weinig mogelijk materiaal aan
 • gelieve de ruimte goed te verluchten

 

Na de behandeling:

 • betaal bij voorkeur met Payconiq of instant overschrijving
 • houd afstand bij het afrekenen en het inplannen van een nieuwe afspraak
 • het wegwerpmateriaal laat ik bij jou achter, dit mag in de gft container
 • ik loop rechtstreeks naar de deur zonder iets aan te raken, jij opent de deur voor me
 • bedankt en tot de volgende keer!

 

We nemen een aantal voorzorgsmaatregelen om het zo veilig mogelijk te houden voor beide partijen: het dragen van handschoenen, schort, gelaatsscherm en mondmasker tijdens de behandeling, ik ontsmet het gebruikte materiaal en oppervlakten na de behandeling, voor en na de behandeling wordt social distancing gerespecteerd, er is meer tijd per klant ingecalculeerd zodat de maatregelen gevolgd kunnen worden, er is continu handgel/spray beschikbaar om de handen te ontsmetten indien nodig, en er worden biologisch afbreekbare wegwerphanddoeken gebruikt. Gelieve deze nieuwe regels te respecteren, zodat we allemaal veilig en gezond blijven! Dankjewel!